wohooo..nej..WOHOOO!

Nu är min vecka gjord :)
Fick ett trevligt mail idag:

Hej!

Du har vunnit Westlifes album! Stort grattis till dig, den skickas per post och kommer hem till dig den här veckan.

Hälsar

Matilda Ekström, webbredaktör Förkväll



Ja!! :D

stavningsfel..

Såg nu att det blev lite stavningsfel i förra inlägget, och lite felformulerade meningar. Men va fan? Jag var ju i chocktillstånd :)

Det finns en anldening för allt :)

Och jag kan komma på många många mååånga anledningar till varför de här killarna ALLTID kommer ha en liten speciell plats i mitt hjärta :)


Första advent.

Taskig uppdatering, jag vet. Men är man hos mamma och pappa där datorerna oftast är upptagna så finns det inte mycket att göra åt saken.

Nu är jag iaf hemma igen. Har julpyntat lite här och där. Det gick bra. Har lyssnat och lallat med till julmusik hela tiden.
Lämnade över Linus till Patrik så att han kunde få följa med till Stockholm och träffa sin farfar och några flera. Nu är det dags för en av de jobbiga veckorna igen :(
En vecka utan Linus. När jag städade så var det ingen fara, men nu när jag sitter här så är det bara så...tomt. Nu börjar saknaden. Köpte förresten en tomtedräkt till skrutten som han ska ha på luciafirandet på dagis. Han kommer vara så söt ♥

Jaha... Vad gör man nu då? Jag är inte van med att det är såhär lugnt. Och inte är det speciellt skönt eller kul heller. Skulle nog hellre pussas med min buse. Saknar dig Linus!


Puss  


Vakna Conrad!

Någon som vill åka med mig till Götebrog på fredag? MAAADDDDE?!!

kan..inte..andas..!

OBS! Varning för fjortisbeteende.


http://www.expressen.se/noje/1.1794602/westlifes-hemliga-spelning-i-sverige

Skämmer ut hela svenska folket!

Jag tycker inte om folk som tror att de pratar bra engelska och sedan försöker visa det. Som på programmet Förkväll idag. De intervjuade fyra VÄLDIGT SMARTA OCH JÄVLIGT SNYGGA personer :P Så sitter hon, Yvonne Ryding eller vad hon heter och skämmer ut varenda svensk genom att prata urusel svengelska! Stackars pojkar...  

Och jag vill gå på konsert! Den här gången får dom minsann se till att hamna i Sverige igen. Det var faktiskt ett par år sedan. Jag och anonym ska gå isåfall :) Vad annars?


Om ni vill att jag ska sluta prata om sånt som ni kanske inte förstår så kan jag ju tala om att jag och lillasyster var med Linus till Jan Storm för fotografering idag. Det gick åt skogen. Dels så tror jag att han håller på att bli sjuk, och så var han ganska trött också. Men han skulle INTE sitta på någon cykel, och INTE sitta på en sån där bob, som man åker med i snön. Han skulle sitta i mitt knä. Lilla skrutten då ♥ Så han fick en ny tid på måndag. Då ska "Mmmoo" följa med. Hans mormor alltså. Jag tror det går bättre då. Får hoppas på det iaf. Vill ha lite nya fina bilder på honom nu :)

Nu ska jag snart kolla på Criminal Minds och sen soooooova!

Puss

Så trött på mig själv!

Jag kan verkligen inte städa som en normal människa! Som nu t ex. Jag sitter och viker ihop rena kläder på vardagsrumsgolvet. Sedan går jag in med det i sovrummet. Då börjar jag plocka där istället! Och sedan ligger det något där inne som ska vara i hallen så då går jag dit med det. Och börjar plocka där! Så i varje rum har jag börjat städa så alltihop ser ut som ett enda bombnedslag!

Tänkte vara duktig nu när Linus är på dagis och städa igenom hela lägenheten och kanske få upp några julsaker till :P

Det blev ingen träning idag. Jag orkar inte! Jag är så trött när jag vaknar och sen fortsätter det så hela dagen. Men imorgon ska jag nog kunna ta mig ner ett tag iaf!

Ska fortsätta städa nu när jag är någorlunda pigg.

Puss

Några snabba rader

Vaknade upp imorse och märkte att jag fortfarande var lika slut som innan jag somnade! Då är hela dagen sönder efter det.
Fångade upp Linus och fixade iordning honom för dagis och packadem ina träningskläder.

På dagis gick det jättebra med lämningen! Inga tårar och inget skrik. Han vinkade så fint när jag gick. Då känns det bra :)
På gymmet gick det väl däremot inte lika bra. Jag värmde bara upp i 7 minuter idag, och jag brukar göra minst 10. Men eftersom det regnade när vi cyklade till dagis så trampade jag på lite extra så det blev dubbla uppvärmningar kändes det som. Sedan körde jag lite armar, mage och ben, men idag var det massor med folk så det blev bara några på varje. Allt som allt var jag där max 40 minuter :P Bättre än ingenting!

Nu ligger Linus och vilar så jag ska passa på att göra samma sak.

Puss

städning suger...

Jag kommer alltid hata att städa! Så jävla tråkigt.
Men idag lyxade jag till det och bytte gardiner i vardagsrummet. Till julgardinerna. Ooooh. Men det var lika bra att passa på när Linus inte är här. Och jag höll ju ändå på att städa, vilket inte händer alltför ofta :P
Näe, men första advent brukar jag fixa med alla julsaker, men vad jag har förstått så är det nästa helg? Och då är vi inte hemma så jag kan lika gärna plocka lite varje dag fram tills dess. Fusk? Javisst. Men SO WHAT?

Ska snart laga mat. Blev så sugen på wok igår så det blir det :)
Sedan ska jag packa träningskläderna så jag kan åka direkt dit när jag har lämnat Linus imorgon. Nu har ju träningsvärken försvunnit så det är väl dags att skaffa ny!

Någon som vill gå på New Moon med mig? ;) Pleeeeease? Jag lovar att den är bra :) Ska väl gå med mamma antar jag, men det är ju inte sin mamma man vill gå med på en sån film :P Fast just nu skulle jag kunna gå med vem som helst känns det som! Nej, bara nästan.

Hinner inte sitta och slöa mer här nu.

Puss


Rubrikbrist

Det här har varit en riktig slödag. Har legat i soffan största delen av dagen. Kollat på en film och sovit :P Ja men jag kom faktiskt inte i säng förräns kl 2 inatt, och så vaknade jag kl 8.

Jag har en ny favoritlåt nu. Om ni vill veta lixom.

Tokio Hotel - World Behind My Wall.    Måste lyssnas på! Tänkte jag skulle ha länkat till den här, men jag orkar inte just nu. Finns på både youtube och spotify och säkert på många andra ställen så det är nog ganska lätt att hitta den.
Har aldrig lyssnat på dem förut, men sen uppträdde de ju på Mtv's EMA 2009 med den här låten och jag blev helt såld. Sjukt bra. Ungefär som New Moon ;) Var bara tvungen att få med det!

Nu ska jag leta efter lediga jobb. Härligt på en lördagskväll!

Puss

mera tjat!

Ledsen om det blir lite mycket tjat om New Moon, men jag kan bara inte låta bli!
Kom på ett nytt sätt att få folk att förstå hur bra den var:  Jag köpte en 50cl cola light och en liten popcorn. Jag tror jag tog ca 4 st popcorn och drack max 5 klunkar av colan. Under HELA filmen. Jag kunde alltså inte slita mig från filmen. SÅ bra var den! Hade det varit en annan så hade både drickan och popcornen vart slut efter 30 minuter :P

Funderar på att ta en powernap nu. Eller en lång tupplur. Dyngtrött!


Puss

HERREGUD!

Jäklar vad bra filmen var! Jag ville inte att den skulle ta slut! :( Och jag hade bestämt mig för att jag INTE skulle börja gråta, för då skulle jag inte kunna sluta, och jag klarade mig! Men ögonen var helt fulla med tårar ibland så jag såg typ ingenting.
Sedan fick jag vissa andningssvårigheter på vissa ställen också, men jag var nog inte ensam om det ;) Men man få helt andra känslor för Jacob i den här filmen. I boken så kändes det mest som att han var ivägen och att man ville att Edward skulle komma tillbaka. Men inte i filmen. NEJ NEJ.
Självklart får inte filmen med alla detaljer som finns med i boken, men har mani nte läst boken än så gör det ingenting, man förstår allt ändå. Fast såklart förstår man mer om man nu har läst boken, som jag, två gånger :P

Nu måste jag hitta någon som vill kolla på den med mig en gång till. Skulle lätt kunna kolla på den idag med, och imorgon och dagen efter det, ja ni förstår att den var bra va?

Det var skönt att komma ifrån igår och bara kunna ta det lugnt, även om planerna ändrades helt. Jävla förbannade skit!

Dags att göra något annat nu.

Puss



Förstår ni vad jag menar? Vänta bara tills ni ser filmen ;)

D-day!

Idag är det dagen D. På ett sätt känns det som jag överdriver väldigt mycket. Som om det här var en sak som kunde ge världsfred eller något. Men jag ska bara kolla på New Moon. Men såhär blir det när man är lite för engagerad :P
Ska se om the sleepyhead loggar in snart så får jag veta vilka tider som gäller.

Det blir ingen träning för mig idag. Igår tyckte jag att jag hade ont i armarna, men jag har betydligt ondare idag! Jag måste ha legat på något riktigt konstigt sätt inatt för det här är inte träningsvärk. Det går ända upp i nacken, så jag vill inte träna när det gör så ont.
SÅ jag ska se till att packa alla kläder och saker jag ska ha med mig nu på förmiddagen (nej jag orkade inte göra det igår) så att det inte blir som det brukar när jag ska åka någnstans och börjar slänga ihop alla saker i sista minuten.

Nu ska jag hälla i mig lite frukost.

Puss

Vad tycks?

Titta jag kunde ju jag med! Det var egentligen inte så svårt men det vart ändå mycket bättre.
Så, vad tycks?

Finbesök :)

Ja idag hade vi som sagt besök av Jannice och William. Det var jättetrevligt. Det gick lite segt i början bara för Linus bestämde sig för att vara jätteblyg, men efter lite lek och glass så släppte det. Sedan gick vi ut på en promenix till lekparken. Det var lite kallt, men kul ändå :) William åt sand och Linus knaprade på stenar. Filmade några fina klipp med mobilen, men jag hittar dom inte! Helt mysko...
Tog några bilder också och dom har jag hittat så jag ska se om jag klarar av att få in dom i datorn så lägger jag upp dom här sen :)

Nu har jag vart utan Linus i ca en timme. JAG SAKNAR HONOM! Helt sjukt vad det kan göra ont i kroppen av en sådan sak. Min skruttunge ♥

Nu ska jag plocka iordning på lite saker tills imorgon. Se om jag hittar kläder så jag kan åka och träna imorgon bitti.

Puss

oh så skönt.

Glömde ju tala om att jag har GRYM JÄKLA TRÄNINGSVÄRK i mina armar/axlar. Härligt, men ändå inte.

På rosa moln...

Tänk vad drömmar och fantasier kan dra iväg snabbt. Ena sekunden är man här, och rätt som det är så är man i drömmarnas värld. Jag är en mästare på sånt. Tyvärr.

Linus sover, och snart kommer J och W. Ska bli så kul att träffas igen :)

Nu ska jag sätta mig och fantisera igen!

Puss!


Inte idag.

Efter lite funderingar har jag kommit fram till att inte börja ändra nånting ikväll. Då måste jag kunna lägga hela min uppmärksamhet på datorn och inte behöva springa iväg om Linus ropar.

Hmm...Nu knackar det på en dörr någonstans. Tror inte det var min, utan grannens. Märker väl om det fortsätter eller inte.


Och! Missa för sjutton inte Grey's snart. Det gör iaf inte jag :)


Puss!

Ska jag eller ska jag inte?

Fick två tips från Amanda på sidor med nya bloggdesigner. Tack! :)
Har hittat en som jag fastnade för, men vågar jag prova? :P Tänk om ALLT försvinner. Egentligen så gör det ju ingenting för jag har ju inte skrivit så mycket eller lagt upp speciellt många bilder. Men jag vet ju hur grymt oteknisk jag är så jag får se :P Ni märker väl hur det går... Ska läsa igenom alla instruktioner 711 gånger till nu och sen får jag se om jag blir klokare, då kan jag nog försöka mig på det.

Håll tummarna!

Puss!


Onsdag kväll

Linus ligger och sover och jag sitter i soffan. Nu känns det bra igen. Jag mår aldrig bra när han inte är här för det känns bara så tomt så därför mår jag bra nu :)

Mina armar känns fortfarande helt borta :P Ska försöka hinna ner på fredag morgon och träna ett tag innan jag åker till Arboga. Sedan blir det bio med Madde. Skulle vilja se flera filmer som går nu, men jag börjar med New Moon. Och som jag slet med att boka de där jäkla biljetterna. Hela SF's hemsida kraschade ju :P

Nu ska jag kolla på Biggest Looser och få lite inspiration till träning!

Puss!

Är jag verkligen frisk?

Först och främst, tack den som skrev upp låtarna i förra inlägget. Sådan musik tycker jag om :)

JAG HAR TRÄNAT IGEN..... Jag tror jag är sjuk eller nåt. Och idag var jag där med än en timme, och största tiden var jag själv också. Det är då man provar på de sakerna man inte vill att folk ska se, som till exempel sen sån där ställning där man ska hänga på underarmarna och sedan lyfta underkroppen, typ lyfta benen rakt ut. Jisses jag är glad att ingen såg. Men idag gjorde jag mycket mer än igår. 
Uppvärmning 10 min på trampgrejen idag igen, sen samma saker som igår fast mycket mer. Gjorde minst 3x10 på varje, och sedan avslutade jag med att gå 20 minuter på löpbandet. Är jag duktig? :) 
Kan ju säga att igår kände jag ingenting i kroppen efter att ha varit där (förutom svettningarna) men idag är mina armar nästan borta. Ska bli kul att känna hur dom känns imorgon.

Idag ser schemat ut såhär. Ungefär.

  • Ligga halvt död i soffan ett tag till.
  • Städa lite. Är inte så mycket kvar eftersom jag fick nåt slags ryck igår kl 20 och städade hela vardagsrummet samtidigt som jag kollade på Ugly Betty, som förresten slutade helt fel. Shit också.
  • Gå/cykla ner till ICA och hämta ett paket på 4,5 kg. Det är mina soppor som har kommit. Allt eller inget kör jag på här :P
  • Plocka lite till. Jag är en sån person som aldrig kan städa allt på en gång. Det är alldeles för tråkigt. Lättare att dela upp arbetet även om det tar längre tid.
  • Ikväll kommer LINUS ♥ . Han ska sova här inatt eftersom Jannice och William kommer och hälsar på imorgon. Ska bli kul att se dom två skruttarna tillsammans. Tänk att dom föddes på samma dag. PRICK 4 timmar efter varandra. Det är lite coolt!

Nu ska jag lägga mig och döa här och vänta på att Madde ska måla klart sitt köksbord så jag får veta hur det gick :P

Puss!


Träning? Jag?

Vaknade kl 8 och fixade till allt fort som sjutton men blev ändå försenade så jag fick trampa iväg med Linus bakpå cykeln fort som fan mot dagis. Min skrutt ♥
Lämnade honom på dagis och det gick ganska bra. Inga krokodiltårar iaf. Sedan var det bara att trampa iväg mot gymmet. Så jag var helt slut redan när jag kom dit men det gick bra ändå. Var ganska folktomt när jag kom dit som tur var. Två kvinnor (tanter) som stod och jämförde sina muskler.
Blev 10 min uppvärmning på en såndär trampsak, och sen körde jag igenom bröst, rygg, mage och ben och sist trampade jag 10 min på en cykel. Bra för första gången! Men snacka om svettigt. Hann duscha en halv minut för sedan invaderades duschen av småbarn! Ska snart hoppa in i min egen lilla dusch. Pyttelilla dusch.

Nu sitter jag och gör upp planer med Madde om fredag :) Mycket som ska planeras. Nja, inte så mycket kanske, men lite!

Vad ska jag göra nu då? Har precis hällt i mig lunchen. Ja.. hällt.
Någon som har några bra låttips förresten? Börjar tröttna på mina spellistor nu.

Skulle ju kunna börja städa lite här. Nu ska ju inte Linus vara här förrän imorgon kväll så då är det bara jag som stökar till. Men det är faktiskt mest mina saker som ligger framme, inte hans. Skäms!

Äh orkar inte skriva nåt mer. Puss!

Ett nytt försök.

Ja det jag skulle skriva förra gången var att Madde sa en klok sak idag. Faktiskt :P Jag sa att jag skulle börja skriva i bloggen ordentligt igen och jag försöker få den fin för det blir så mycket roligare att skriva då. Då sa hon att man ju lär ha något att skriva om också.

Så därför!

Den här bloggen kommer handla dels om mitt och Linus vardagsliv, men också om min kamp mot mina (alldeles för många) kilon. Det ni :P  Jag har gjort det en gång och jag kan göra det igen. Inväntar bara mina.. hjälpmedel och sen kör jag igång :)

Så nu vet ni det. Vill jag ha godis så är det ajabaja!
Och Madde: Ta inte med dig nåt godis på fredag, för då kommer jag dö :P



Puss!


Ååååh....

Men suck! Värsta långa inlägget hade jag skrivit, och så tjoff så försvann allt.

Ska duscha snart så jag får skriva senare.

testing testing

Oooone two three...
one two three testing :)

Shit pommes. Fy fan vad jag är teknisk!

I'm back and I'm alive!

Ja det där var ju inte så svårt. Men den enda bilden jag har av ett gym är från skolan också. Ett liiitet rum med en liten mjuk matta, en motionscykel och någon annan fallfärdig maskin. Det här var ju något helt annat! Kanske inte så stort som jag trodde, men helt okej. Har lite annat att göra nu (tråkiga papper som måste fyllas i och tråkiga samtal som måste ringas) så jag ska nog dit imorgon igen. Måste bara klura ut när det är minst folk där. Skulle tro att det är ungefär nu så det blir tidiga mornar jämt framöver. Men det är lugnt. Ny livsstil var det ja :)
Det anda som är tråkigt är att vara där själv. Någon som känner sig lockad av att se mig flyga av ett sånt där löpband? Hör av dig!

Nu: Tråkiga papper och tråkiga samtal.
Snart: Städa... Uuuuuuuh!


Puss


Goood morgon!

Här är vi uppe med tuppen må jag säga. 05.15 ringde klockan. Linus sov här inatt trots att det är Patriks vecka, så han hämtade honom här strax innan kl 6 och körde honom till dagis, stackaren.
Så nu ska jag äta frukost innan jag svälter ihjäl och sen ska jag duscha och raka benen så jag kan ha shortsen på mig sen :P

Måste gå och fixa frulle. Kommer strax!
.
.
.
Sådärja. Havregrynsgröt med äppelmos. Åh, trevligt. Nu flög det ner en liten fluga i gröten. Mumma.
Nu var magen mätt igen. Dags för dusch!

Puss!


Nej, skärpning Emma!

Nu får det vara nog! Jag vet inte hur många gånger jag har suttit och knåpat ihop ett halvtaskigt inlägg och sedan tagit bort alltihop. Har bestämt mig för att skärpa mig nu. Ska skriva vare sig jag vill eller inte! Det betyder alltså att vissa inlägg (eller de flesta) kommer bli ganska tråkiga, men det får ni stå ut med. Ska nog till och med försöka mig på att få igång kameraskrället så att jag kan bjuda på några bilder sen.

Haha! Kollar ni på Heartbreak Hotel? Vet inte hur många gånger jag har sett den, men den är fortfarande lika bra. Nu är hon inne hos gynekologen på undersökning. Usch, får ju rysningar av det där ultraljudet. Kommer ihåg när jag fick göra ett sånt.
Jag var på en vanlig kontroll hos barnmorskan här i Heby, och hon skulle lyssna på Linus hjärta första gången men hon hittade inget hjärtljud. Det var oroande sa hon, men jag skulle inte stressa upp mig sa hon. Jomenvisst, och hur klarar man av det? Vägen till Akademiska har ALDRIG varit så lång förut.

Nepp, nu är det dags för nya tag! Imorgon ska jag lära mig hur ett gym fungerar :) Har tid för instruktion kl 9.00, så alla som bor i Heby, SNÄLLA håll er borta därifrån. Varning för Heffaklumpen!

Jag håller tummarna för att den här veckan ska gå fort. På torsdag kommer troligtvis Jannice och William hit och leker med mig och Linus och på fredag smäller det! Då är det ääääntligen dags för New Moon. Jag har väntat så jäkla länge så mina förväntningar på den filmen är skyhöga.

Förresten, är det någon som är bra på att fixa en bloggdesign? Tänkte att nu när jag ändå ska försöka mig på at leka duktig så ska det väl se bra ut också?! Please?

Ska sova nu så jag orkar upp imorgon.

PUSS!

RSS 2.0