pyntpynt..

Ingen doktor för Limpan idag.. Dom ringde igår och avbokade tiden. Det gjorde dom förra gången han skulle till audiologen också, men det spelar ingen roll. Blev faktiskt bättre. För då slipper jag åka till Uppsala både idag och på fredag.

Så nu håller jag på och pyntar lite här hemma :) Skulle dock gå lite lättare om det inte var en Linus som satt fast i fotknölarna på mig.. Nej då, han är jätteduktig på att leka själv.. Nu har han t.ex rivit ut alla sina leksaker på golvet..

Och grattis Linus säger jag! Hans första namnsdag idag :)
Han fick ett kort på posten idag av Patriks farmor. Ett sånt där som spelar när man öppnar det! Han tyckte det var jättekul men jag tog det ifrån honom för han satt och tryckte det mot örat och det låter ganska rejält.

Uhh, blöjbyte nödvändigt!

Btw, Jag hatar snö!! Det är typ omöjligt att ta sig upp med bilen för våran backe här.. Skulle och handla igår kväll, men det slutade med att jag fick backa tillbaka och gå in igen.. 


eemmasemlan 

vecka 48

Denna veckan är ganska full, men det är kul att man har nåt att göra för en gångs skull!

  • Tisdag: Förhoppningsvis kyrkis, om jag nu kan ta mig och vagnen utanför dörren. Det tar lixom tvärstopp i snön..
  • Onsdag: Uppsla med Linus. Hörselkontroll som jag tror ska gå bra. Han hade ju en liten nedsättning på vänster öra när han var nyfödd, men läkaren trodde det skulle växa bort tills nu. Det tror jag att det har gjort.
  • Torsdag: Kyrkis! Idag skulle det visas kläder där kl 10.00. Måste komma dit eftersom jag inte kan komma till Linda när hon ska ha det.  Sen efter det så ska jag in till Sala och hämta bilder för 1600 spänn!! Bilderna från Jan Storm.. Fast alla är inte mina :P
  • Fredag: Idag är det min tur att åka till doktorn med mitt "problem".. Äntligen.. Ska lämna av Linus hos hans farmor och sen tar jag antingen tåg eller buss in till Uppsala så slipper jag dels köra i snön och dels parkering.. Ska ändå bara till Samariterhemmet.. Sen hem igen och vänta tills Patrik kommer hem, då är det dags att åka till Arboga, fast med ett stopp i Västerås för att planera julkappsinköpen. Tänkte mig Barnens Hus, IKEA och Billiga Nisse :) Blir säkert nåt mer stopp! Ska ju ta vara på tiden man har själv utan barn. Han ska vara hemma med pappa. Kommer sakna min plutt, men det är ju bara en natt, och pappa kommer klara det så bra så!
  • Lördag: Köra lillasyster till stallet för en lektion, sen hem till mamma och pappa och  duscha och vidare till hennes klass julmarknad. Sen är det hemfärd igen!
  • Söndag: FÖRSTA ADVENT!! Myyyys! Ska åka till Patriks faster i Sthlm. Dit kommer hela hans tjocka släkt :P

Det var hela den här veckan.. Ska försöka ställa fram lite julsaker varje dag också eftersom det blir lite tajt i helgen.. Åååh va kul!!


eemmasemlan
 


Snart jul!

Har ju vart skitdålig på att skriva i bloggen på sista tiden... Men oftast har jag en massa saker i huvudet som jag vill tala om, men sen när man väl ska skriva så är det blankt. Jaja..

Idag var vi på kyrkis, och Linus härjade runt som vanligt. Sen skulle vi gå och hälsa på farmor men hon var inte hemma så vi fick gå hem istället. Men vi fick oss lite extra motion iaf :)

Snart är det juul!! Kommer ihåg förra året när jag satt här med stor mage (fast den är typ lika stor nu) och sa samma sak i typ september! Fast nu är det snart bara en månad kvar! Och inte en enda julklapp han jag köpt... vi ska köpa en pulka till Linus, en med värmedyna och ett bälte :P
Så då slipper det bli som för mig när jag var liten. Mamma var ute och gick med mig i pulka, och sen när hon kollade bak så låg jag i diket 15 meter bort.. tackar för den!

Nej, äntligen sover han så nu ska jag passa på att göra nåt annat.. Blir väl soffan med en filt på mig :)


eemmasemlan

Lilla gosebubben <3

Han är så söt min lilla bebis :) När han inte är jobbig vill säga...
Har precis rensat vardagsrumsbordet från saker nu.. Fult som stryk, men bättre det än att nåt går sönder när Linus röjer där!

 Åh, iböand när jag frågar: "Får mamma en puss?"  så håller han huvudet helt stilla och lixom vänder munnen mot mig tills jag har fått pussa på honom.. Aaaaasgulligt!!

Nej nu är han på röjarrunda igen.. Bästa att haffa honom innan han gör nåt som han inte får, som att stoppa fingrarna i videon..


eemmasemlan

Åh va jobbigt!

Inatt blev det inte mycket sömn. Linus drömde mardrömmar så jag vaknade av att han låg och grät i sömnen, flera gånger. Sen vaknade han och började gråta ännu mer och blev täppt i näsan och kunde inte sova för det.. Gav honom lite nässpray och så fick han sitta hos mig tills han somnade. Sen trodde jag att han kanske skulle sova lite längre imorse, men ICKE!

Idag fick jag de sista bilderna som jag har skickat in till framkallning.. nu har jag 200 bilder att gå igenom. Måste köpa ett album och sätta in bilder i :P

Jag vill åka till liseberg!! Nån som vill följa med? gå på "jul på liseberg", gå runt på stan och kolla på julklappar.. Mys!
Det är nog knappt nån idé att fråga Patrik, han är så tråkig när det gäller sånt där... Det kanske alla killar är? Tänkte iaf ta med mig Linus och sen om nån vill följa med.. Madde kanske? Kom igen nu, vi träffas ju aldrig.. :( Låg i sängen förut och tänkte på skolan.. Jag saknar det nästan.. Typ allt utom trapporna!! Och alla saker vi har gjort, alla resor som har varit väääldigt roliga. Japp, men då bestämmer vi det.. Du, jag och Linus åker dit :D

Nej nu ska jag underhålla pysen här innan han börjar klättra på väggarna!


eemmasemlan

RSS 2.0