Slutkörd...

Jag är så jääkla trött nu! Börjar bli förkyld, igen. Och så sover inte Linus speciellt bra på nätterna längre så då måste man resa sig upp och stoppa in nappen ett par gånger per natt så då somnar man aldrig riktigt.. Jobbigt!

Nu när jag väl tänkte lägga in bilder på bdb så vet jag inte hur man kopplar in kameran till datorn :P Gjorde som jag brukade göra och kopplade in den på USB porten frampå datorn, men då kommer det upp en ruta som det står att porten är överbelastad och att om man gör si eller så, så kommer porten att sluta fungera.. Jippi!

Utslagen på kroppen blir bara fler och fler.. Läkaren visste inte vad det var (kommer inte ihåg ifall jag skrev det eller inte) så jag har fått en remiss till hudkliniken på Akademiska.. Men det var väntetid.. Han sa att det kunde ta en vecka, eller en månad.. Eller längre!! Så antingen är kroppen full med utslag eller så har dom föravunnit av sig själva, vilket han tippade på.. Jag vet inte jag, ser inga tecken på att dom skulle vara på väg bort.. 

Idag har vi hämtat Linus gåstol.. Har vart lite krångel med den, ena benet hade kommit bort men så hittade dom det äntligen idag.. 

Guuuud va han gnäller!! Måste gå..


eemmasemlan 

Doktor igen

Idag kl 2 ska jag till doktorn. Inte ör det där besväret jag har, utan för att jag har fått nå nedrans utslag på kroppen.. Stora blaffor på benen och nu har de till o med kommit på armarna. Var till distriktssköterskorna i torsdags och fick nån kräm (mot fotsvamp!!) men det har inte hjälpt..

Imorrn ska vi in till invigningen av nya gallerian i Sala. Ska dit med Therese som jag inte har träffat ordentligt sen vi var på Grönan för typ 2 år sen..

Nej nu måste jag gå och kolla på RixMorronZoo på tv :P

BTW så har jag aaaaastråkigt här på dagarna, och tråkigare lär det väl bli från nästa onsdag när Patrik börjar jobba... Så om det är nån som vill hitta på nåt med mig och Linus så är det bara att höra av sig :)


                                                 

Älskar min bebis mest av allt!!



eemmasemlan

Ingen step-up för mig

Blir ingenting nu, det börjar om typ 5 minuter och jag har världens huvudvärk, mår illa och händerna bara skakar :S
Gick o la mig kl 4 med Linus och vaknade nyss.. Åh va irriterande!! Har nyss blivit av med förkylningen o så kommer det här..
Det ska tydligen gå nån form av vinterkräksjuka nu.. Linus kräktes ju som en räv förra veckan men sen var det bra igen, och nu mår jag illa...

Nej jag måste gå o ta mer alvedon..

Sorry Jannice, tänkte skriva ett sms till dig när jag hade vaknat ifall jag inte skulle komma, men eftersom jag vaknade nu så blev det inte så..

får se om vi kommer iväg till kyrkis imorrn eller om det fortfarande känns som nån har släppt en sten på mitt huvud..


eemmasemlan

Trött!!

Ja nu är jag riktigt trött! Linus har inte sovit bra på 3 nätter nu så jag har inte heller fått sömnen jag behöver. Skulle vilja ha en barnfri dag som jag bara kan sova bort.. Skönt!

Idag har jag ridit igen :) Gick bra.. Nästa gång ska jag hoppa lite ♥    Om gräset har torkat upp vill säga.. hoppas det iaf.
Ikväll är det träning igen.. Ska jag vara ärlig så är jag inte alls sugen på det nu, så jädra trött.. Men men, måste man så måste man :P

Svettningar som heter duga!

Nu är första passet boxercise avklarat! Kul kul var det! Men jösses vad jobbigt det var...När man står och slåt så tänker man inte på det utan det är sen när man ska dricka vatten som man märker att man flåsar som en kossa och knappt får nån luft.. Men det är bra motion kan jag lova! Lite pinsamt bara att man var själv eftersom man ska vara två och två på varje sak.. Nån som vill följa med mig nästa gång? ;) Onsdagar 18.30-20.00.

Nu är det nog dags Prison Break igen.. Säsong 2, första avsnittet :)



eemmasemlan 

Prison Break-marathon.

Ja vi har kollat på Prison Break typ hela dagarna sen i måndags nu. Det är vanebildande, tro mig! Vi har passat på när Linus har sovit och så. Alltså vi har ju inte bara suttit framför tv'n. Vi har vart ute och gått, jag har vart på step-up. Det blev ingen boxercise i söndags :( Patriks mamma skulle inte med och jag ville inte gå själv. Inte när det är i Morgongåva. Ska på det ikväll istället, när det är här nere..

Kyrkan var här idag och gratulerade för barnet. Hon sa att hon hade ringt ett par gånger när han bara var ett par månader men inte fått tag i oss så det fick bli nu istället. Ja iaf så övertalade hon Patrik att följa med till kyrkis imorrn.. Så vi får väl se. Jag kanske inte ens kan gå efter ikväll så då passar det ju bra :)

Linus mår bättre nu. I måndags när jag kom hem från träningen så så Patrik att han hade spytt 4 ggr, på mindre än en timme! Och efter att jag kom hem så kom det ännu mer. Jag ringde in till sjukvårdsupplysningen och fick prata med nån snorkig kärring.. För eftersom Linus har problem med njuren så ska vi ta kontakt med läkare ifall han får plötslig hög feber utan att vara förkyld, eller om han spyr mycket, för då kan han ha infektion eller nåt sånt som kan skada njuren ännu mer. Så det förklarade jag för henne i telefonen. " Jamen det förstår du väl att du inte kan ringa in så fort han kräks" sa hon ungefär...

§1c0beec    uu UU - hälsning från Linus!



eemmasemlan

Boxercise ikväll!

Åh va jag längtar! Det är första gången jag har längtat efter att få träna, förutom när jag ska iväg och rida.
Jag var ju och red hos Linda i onsdags tror jag det var. Första gången på 5-6 år. Men det gick jättebra! Vi red iaf i en timme, om inte mer, så jag trodde jag skulle ha asont i rumpan dagen efter men INGENTING, kände inte ens nåt i vaderna. Av någon anledning tog jag det som ett bra tecken :) 
Tänkte höra med henne om hon har tid igen nu i veckan som kommer.

Känner knappt igen mig själv.. Boxercise idag, step-ip imorgon, och så kanske ridning också..Sen har jag ju mammas träningscykel hemma också.. Kroppen kommer ju må jättebra :P Vad jag har hört av andra som har gått på boxercise så kommer man känna av muskler man inte ens visste att man hade.. Precis det jag är ute efter! :) Nu ska det gås ner i vikt!  Har tänkt att gå ner ett par kilo tills jag fyller 20 den 22 oktober. Och med den här träningen + sopporna (igen) så ska det väl kunna hända nåt :)
Det blir soppa till frukost och lunch, och kvällsmat blir vanlig mat, annars pallar jag nog inte!

Vi har fått erbjudande om att få en kattunge från en kompis till familjen som bor här i Arboga. Linus verkligen älskar djur så på så sätt vore det ju kul, men en kattunge tar mycket tid och den tiden har man inte när man har en 8 månaders Linus. Dessutom är det mycket allergier i familjen. Så det blir nog tack, men nej tack.. 


Nej nu ska jag gå och försöka få i Linus lite lasagne..



eemmasemlan

Det NYA livet!

Wooho, taggad som sjutton den här gången! Men bara tanken på att jag inte slipper svälta mig gör det hela lite lättare! Idag ska jag och Jannice börja på step-up och på söndag ska jag gå på boxercise! Längtar!

Inga mer kakor och inget godis. Det ska jag väl klara?! Men sen har vi ju colan....uj uj vad det är beroendeframkallande, och gott!!  Nej nu ska fläsket bort!!

Sen ska jag börja rida igen, äntligen! Patriks kompis tjej har hästar som hon behöver hjälp med, och jag hoppas hon behöver hjälp läänge :)  Ska bara friska till mig lite till så ska jag säga att jag är redo! Ska nog investera i ett par nya ridbyxor. Med tanke på att jag var typ 14 när jag slutade rida så tror jag att dom är snäppet för små.

Imorgon blir det nog en dagstripp till Arboga, mamsen är ledig och jag har lite saker som jag ska hämta.

Jag väntar på en remiss till kirurgen i uppsala. Har lite problem efter förlossningen som jag inte står ut med längre! Såna problem som jag helst inte pratar högt om..
På tal om det så börjar ju sjukhuset idag!! Tror inte Linus är med det här veckan, var inne och kollade på hemsidan och det såg inte ut som det. Nu har vi fixat så att vi kan spela in det, mitt gamla videoskrälle fick sig en omgång igår, så nu vet jag hur jag ska göra. Blir ju helkass kvalitet men vad gör det? Det är ett minne iaf :)





eemmasemlan

RSS 2.0