Våryran

Ja idag är det ju våryran här i Heby. Brukar ju inte vara något speciellt, iaf inte något som Linus kan vara med på. Men nu sitter han och käkar lite blodpudding, som han för övrigt älskar, och sen ska vi ta en liten promenix ner och kolla vad det är för tjohej där nere.


Hörs senare!

Fredag

Jag önska att jag hade ballar av stål, eller kanske ett hjärta av stål. Jag tycker det ska bli så otroligt jobbigt att lämna Linus på dagis nästa vecka.Han har ju bara varit där i max 5 timmar, och nu blir det nästan 9! Och jag kommer knappt få nån mystid tillsammans med honom alls.  Måste man vara såhär blödig?
Jag ringde till mamma igår, som jag skrev. Och hon gav som vanligt bra råd. Hon sa att när vi var små (jag och min lillebror) så gick vi också på dagis så långa dagar, och Linus skulle ju inte vara den enda som ska vara där hela dagarna. Och sen sa hon att han nog behöver det där, träffa andra barn lite mer. Han har ju så mycket överskottsenergi så det kommer gå jättebra.

Just nu står han mitt på köksgolvet med sin dinosaurie, som spelar musik, och dansar. Min gullunge! ♥
Jag har vart hemma med honom varje dag i nästan 1½ år så det är väl inte så konstigt att känns såhär. Men det är ju inte så att jag ska lämna bort honom för alltid! Vi får bara passa på att mysa mer under helgerna istället.

Nu ska vi gå ner och leka lite :)



Torsdag

Jag börjar misstänka att det inte är en inflammation jag har i ryggen. Kan ju inte vara säker för det är inte en enda läkare som har kollat, utan dom har sagt i telefonen att det låter som en inflammation. Jaja,.. Igår morse när vi skulle åka till Uppsala så var det ganska lugnt med ryggen. Kände inte så mycket av den. Men när vi skulle gå utanför dörren så skulle jag lyfta upp Linus, och eftersom jag hade två väskor över axeln kunde jag inte börja mig ner som vanligt så jag böjde lixom bara på knäna, och när jag sen skulle upp igen så knakade det till så inåt helsike i ryggen, och faaan så ont jag fick! Det måste vara nånting som ligger i kläm, nån nerv eller nåt.
Så då borde jag gå till en massör, men det kostar pengar. Och då jag bara har 60 kr på kontot så känns det inte så aktuellt. Jag tror Patriks mamma skulle försöka massera mig lite försiktigt idag, om hon hinner komma hem ifrån Örebro innan jag måste åka till Uppsala.


Jag hade världens ångest igår när jag skulle sova. OM jag får jobbet i Uppsala, så börjar jag kl 9 på mornarna. Då går det en buss härifrån kl 7.25, som kommer fram typ 8.30. Då är det en halvtimma kvar, och det tar ungefär 5 minuter att gå från station. Men det går också ett tåg härifrån runt 8.13, som kommer fram 8.46, då borde jag ju hinna tycker jag. Men om tåget då är försenat? Ååh, ja men anledningen för den här ångesten är Linus och hans dagis. Han tycker ju det är så jobbigt att vara där, han blir så himla ledsen. Och skulle jag ta bussen skulle han behöva vara där från 7-17. Det är alltså 10 timmar!!! Och om jag tar tåget räcker det om han är där vid 8.
Jag tycker så synd om honom :( Helst av allt skulle jag ju bara vilja vara hemma och mysa med honom hela dagarna, men det går ju inte!



Får prata lite med mamma. Av nån konstig anledning så känns det bättre när hon kommer på saker, känner ni igen det?


Bläöh!

Jag är så trött! Jag är helt slut!! Jag är helt...borta!!

Gick upp kl. 5.20 (!!!) imorse, gjorde mig iordning och väckte Linus. Sedan kom svärmor och hämtade oss och körde oss till Uppsala. Och jag som suttit och räknat ihop 115 kr i småpengar behövde inte betala nånting! Varför vet jag inte, och inte bryr jag mig heller! Sköterskan satte på emla-plåster och så fick vi gå och leka. Woho!!
Linus fastnade direkt för en barnvagn som han drog runt i korridorerna i en timma. En såna måste vi nog köpa sen, den var ju jätterolig!
Sen skulle de sätta nålen i honom, och svärmor bad dom om att skulle få lite kuckelimuckdricka som hon kallar det för. Han drack upp allt så duktigt och sakta men säkert blev han lite lullig. En halvtimma senare satt han i vagnen och log som en insupen gammal alkis. Men det hjälpte verkligen. När dom stack nålen i hans hand så satt han snällt i mitt knä, kollade på vad dom gjorde och sa inte ett knyst! Min lilla ängel.

Sen kutade vi iväg till nästa stopp, där de tog ungefär 8 blodprov under 3 timmar.
Sen kutade vi iväg till nästa stopp..igen, där de gjorde honom, eller hans njurar, radioaktiva och tog kort på dom under 20 minuer. Seeen var det klart! Då väntade vi 2 timmar på Patrik så vi kunde komma hem. Ja då började det hagla förresten, MASSOR!!


Imorgon kväll ska jag på utbildning, där jag var på intervju igår. Sen är det en prov-vecka, och om den går bra så får jag jobbet :P  Kanske inget drömjobb, men ett jobb är det! Så vi får se hur det går.


Nu funderar jag på att lägga mig, innan jag somnar i soffan.

Kära nån, jag tror jag storknar!

Ååååå vad jag har ont i ryggen!!

Men ring nångång då!

Åh, vad jag hatar när man inte får besked på plats. "Vi ringer dig i eftermiddag eller imorgon"... Men jag tror det gick bra, dom sa att dom hade fått ett bra intryck av mig. Bra tider, nära till station, bra lön (tror jag, glömde fråga).. Så det blir nog nej.

THINK POSITIVE ;)


Förresten, dagens låt att lyssna på är: Sarah Dawn Finer - Moving On..

Hoppas, hoppas, hoppas!

Imorgon klockan 10 ska jag vara i Uppsala på en jobbintervju :) Har ingen aning om vad det är för jobb, för jag har sökt maaassor med jobb. Men Securia tror jag det hette, typ telefonförsäljning av stöldskydd till bil. Eller nåt.  Ni får hålla tummarna, det är ju ett jobb och jag behöver pengar!
Som tur är så är svärmor ledig så jag får låna hennes bil så slipper jag tåg, för då hade det blivit lite knepigt med dagistiderna. Men nu hinner jag lämna honom och åka in i god tid :)

Nej nu ska vi åka och hämta bilen så det är klart!


*Lyckospark i röven* ;)

Så jädra bra!

Åh vad jag älskar den här



The Police - Every Breath You Take

Every breath you take
Every move you make
Every bond you break
Every step you take
I'll be watching you

Every single day
Every word you say
Every game you play
Every night you stay
I'll be watching you

O can't you see
You belong to me
How my poor heart aches with every step you take

Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you

Since you've gone I been lost without a trace
I dream at night I can only see your face
I look around but it's you I can't replace
I feel so cold and I long for your embrace
I keep crying baby, baby please

O can't you see
You belong to me
How my poor heart aches with every step you take

Every move you make
Every vow you break
Every smile you fake
Every claim you stake
I'll be watching you

RSS 2.0