Förkyld!

Jag har blivit förkyld sen igår då jag gick hem med Linus i en snöstorm. Jag lovar, det var STORM!!
Så nu är jag alldeles täppt i näsan och har ont i halsen. Jääättekul :(

Med bantningstjosafräset går det väl bra. Idag är andra dagen utan godis :P Tyvärr så köpte jag en flaska med jul..nej..påskmust när jag var och handlade. Men jag tycker ändå jag är duktig. Förut blev det alltid godis så fort jag var inne i en affär.
Ikväll ska vi äta våfflor, såklart, så grädden fettar väl till det lite också. Det får bli en sån dag helt enkelt.

På lördag ska jag åka in till Sala tänkte jag. Ska kolla lite i gallerian och sen ska jag gå runt och vara desperat :P Ska leta jobb..


Oooh! Ikväll är det Grey's igen!


Viktklubb.se

Där har jag blivit medlem idag. Det verkar ganska bra. Man skriver i ALLT man äter om dagarna, och sen räknas det ut hur många kalorier det är, och hur många man ska äta. Så vi får se hur det går med den saken :)
Jag har också vart på step-up idag. Har ju inte gått de sista 6 gångerna eller nåt sånt. Har inte orkat, eller inte haft tid. Sedan har jag släng en massa godis i soporna och hållt gammalt ris över det bara för att vara säker på att jag inte ska plocka upp det igen. Såå desperat kan jag bli!

Imorgon ska jag lämpa av Linus vid dagis kl 9 igen, och hoppas att det går bra, som idag. Sen ska jag vara hundvakt till 7 hundar till kl 12 då jag ska hämta Linus igen.
Sen blir det väl en promenix också.

Oooh snart börjar CSI!

Lovely!

Arboga, my dear Arboga! Det är så himla skönt att komma hit. Jag kan inte förklara varför, det är väl bara så. Jag har vuxit upp här och bott här i 18 år så det är väl nåtog speciellt med det hela.

Tågresan hit var, ja vad ska man säga? Förjäkla jobbig! Bussen från Heby till Sala gick ganska bra. Tågen från Sala till V-ås gick bra, men tåget därifrån till Arboga var som sagt jobbig. Jag hade bokat plats i familjevagnen för att vara säker på att jag skulle få plats med vagnen, men ack så fel jag hade! För det första så klev jag på på fel sida av vagnen, för det andra var Linus barnvagn för bred så jag kom inte igenom i gången, för det tredje så stod det redan femhundratjugofjorton vagnar där. Så Linus och jag stod mitt emellan två vagnar. Alltså tågvagnar. Tack för bra service SJ!

Imorgon ska vi först kolla in en barnsko-rea här, och sedan är det kalas för min morfar. Hoppas dessutom på en sovmorgon imorgon bitti. Jag är så trött redan nu så jag skulle kunna sova i flera dagar! Jag ska väl inte hoppas på för mycket då jag har en son som vaknar mellan 6.30 och 7.00 varje morgon. *Gäsp*


Nu ska jag hjälpa mamma med mat och dukning. Hörs senare!

Grattis på födelsedagen Madde och Jannice :)

Duktig kille :)

Det hade gått så bra på dagis efter att jag hade gått. Han hade blivit lite ledsen precis innan maten, men en blandning av hunger och trötthet är inte kul. Så fort han fick syn på maten hade han dock kvicknat till och ätit både bra, och mycket. När jag kom och skulle hämta honom låg han ute och sussade så fint i vagnen. Då känns det bra i mammahjärtat.

Imorgon är det lämning kl 10 och hämtning kl 12. Sen får vi ränna ner på stan (läs byhåle-centrum) och ta bussen in till Sala, för att sedan ta tåget till Västerås där det sedan är väntetid i 30 minuter innan vi kan hoppa på tåget till Arboga. Kul att åka tåg med en stor vagn, NOT! 


Och jag då! Jag skulle posta två saker idag, för dom måste komma iväg idag så att dom hinner fram tills imorrn, och såklart så glömmer jag det! Får låna bilen ikväll och åka iväg. Tur att dom inte tömmer förrän kl 18.



Nu ska jag göra våfflor! Måste ju fetta på mig lite... Eller inte.



                               






Torsdag

För att hålla min enda läsare nöjd så får jag skärpa till mig och börja skriva ett par rader, typ dagligen.

Kan ju börja med att önska henne grattis i förskott,  Grattis Madde,.. imorgon <3


Wohoo nu får jag snart gå och hämta Linus igen! Mammas lilla gulleplutt har varit själv på dagis (utan mig då) sen kl 10.45, han blev ledsen när jag gick, den stackarn. Måste ju medge att jag inte var så munter heller :P
Orkar jag verkligen gå den där jäkla vägen igen? Så förbaskat tråkig!

Sen ska vi ner till ica och posta lite saker, sen ska jag hämta tågbiljetter tills imorrn när jag och Linus ska åka till Arboga.



Nej nu ska jag gå!  Wohooooo... Nu kommer jag Linus! :)


RSS 2.0