Hjälp mig :)

http://www.gratismode.se/?c=41340


Tryck där och bli medlem!

nejnejnejnej!

Ussssch jag tror jag dör!  Kollar lite på Oprah nu när Linus sovar. Det handlar om en mamma som glömde sin dotter i bilen i nästan 8 timmar. Det var 35 grader ute och dotterna var ca 2 år. Hon var död när dom hittade henne.

Jag vet inte riktigt hur det började, missade början. Men jag antar att mamman hade varit sjuk på något sätt. Antar att det var psykiskt. Hon jobbade som lärare och skulle tillbaka till jobbet efter att hon hade varit borta ett tag. Hennes man skulle till tandläkaren så han bad henne att skjutsa deras dotter till dagis. Mamman berättar hur hon verkligen fick koncentrera sig på att komma fram till skolan. Hon tog ur sina saker och sedan gick hon in. Lite senare började hon må dåligt och berättade för sina kollegor att hon tänkte gå hem lite senare. Efter ett tag kommer hennes kollega in och säger att hennes barn sitter i bilen och frågar om hon har hämtat henne eller om hon har suttit där hela dagen. Mamman springer ut och rycker ut henne ur bilen, men hon är död.

Man fick höra larmsamtalet som någon ringde in. Den som ringde in berättade att huden hade liksom lossnat från hennes kropp och munnen var fullt med vitt skum.

Självklart gjorde hon det inte medvetet.

Jag skulle aldrig kunna förlåta mig själv om det hade hänt mig, och det kan nog inte hon heller.

Det här får nog många mammor att tänka efter lite. Precis som dom säger på tv nu så måste man som förälder sakta ner i sin vardag. Hon glömde sin dotter pga att hon var stressad.
Det handlar inte bara om att glömma ett barn i bilen. Man kan lika gärna glömma spisen på, strykjärnet, ja vad som helst. 

Jag tänkte bara skriva av mig lite. Mådde så dåligt när jag såg det där.



                 honom ska jag ALDRIG förlora!


eemmasemlan
  

Renoveringskaos!

Just ja! Den här hade jag glömt... Men jag tror ändå inte att någon läser det jag skriver så det spelar ingen roll.

Här hemma är det återigen dags för renovering. Aldrig får man bo i ett färdigt hus, nej det ska byggas heela tiden! Nu är det Linus rum och köket som gäller. Just nu är dom två rummen ett rum. Patrik fick en lysande idé att han skulle slå ner väggen mellan rummen och flytta den nästan en meter. Då kan vi ta bort altandörren från Linus rum och sätta in den i köket istället. Blir nog lite bättre.
Och när vi ändå håller på så gör vi det ordentligt på en gång. Vi ska byta golv, fixa till väggarna, måla Linus väggar och byta tapeteri köket. Ja, sen blir det nog lite mer eftersom.

Idag var jag och Linus in till Akademiska. Igen. Det börjar kännas som att vi är stamkunder där nu. Vid förra besöket skaffade jag ett högkostnadskort till honom och sen förde hon in alla kostnader som hon kunde hitta i deras datasystem. Det är nu uppe i 845 :- och vid 900 :- så får han frikort. Vi har till mitten av maj på oss att fixa det. Får "hoppas" att han har något läkarbesök snart.

Imorgon ska jag och Linus vara hundvakter till svärmors/farmors hundar. En av dem ska ha valpar inom en vecka så vi ska vara där och passa henne. Jag kan nästan lova att det kommer sätta igång när jag är där själv. Sådan tur har jag jämt. Men isåfall ska det bli spännande. Och jag har fått ett nummer till någon som ska vara med och hon har tydligen inget annat för sig än att sitta och vänta på att jag ska ringa så det ska nog inte bli några problem.



Soooova nu!



eemmasemlan

RSS 2.0