Uppsaladag

Idag har jag varit ganska effektiv. Städat pannrummet/tvättstugan. Tvättat en maskin, och eldat. Dessutom har jag duschat, gått en långprommis med Linus och ätit mat för första gången på 2 veckor. Sallad från Picasso. Det var ingen höjdare precis så jag fortsätter nog med mina soppor, synd bara att dom är så dyra!

Just ja, jag har fixat Patriks present från mig och Linus :) Ska bara in till Uppsala imorrn och fixa det sista. Det ska bli kuul!'

Imorgon bitti ska jag ringa till 1177 och be dom ge mig en tid hos närakuten på Samariterhemmet. Nu jävlar ska jag ha hjälp med min rygg.. Annars blir jag fööörbannad! Sen ska jag irra runt och leta efter en doppresent till Amelia :) Vet vad jag ska ha, nu ska jag bara hitta affären också. Äh, det får ta den tid det tar. Linus och jag kan ta en heldag i Uppsala imorrn :)

Funderar på att gå och sussa nu. Är astrött och dessutom skriker min rygg efter lite vila.

Nära ögat!

Jag hade ju (som jag säkert nämnt 100 ggr) tid på besiktningen i V-ås imorse kl 8.20. Men av nån anledning fick jag för mig att det var 8.30. Så jag och Linus åkte härifrån kvart i 8..  När det var typ tre minuter kvar tills jag hade tiden kom jag på att jag var GANSKA försenad, och då var jag inte ens i V-ås än!! så gasen i botten, körde rally in på parkeringen. Sprang in och knappade in reg-numret på datorn och sprang ut igen. Jag blev ca 3 minuter försenad så jag trodde det var kört! Jag hann sätta mig i bilen och kolla upp på tavlan och precis då dök  vårat nummer upp. 

Vadå tur?!

Jaja, det var iaf klart kvart i 9, och jag skulle vänta till kl 13, för mamma var på kurs på högskolan och jag skulle lämna av deras barnstol som vi lånade när Patrik hämtade oss i Arboga sist, eftersom han hade glömt våran. Totalt pank givk jag runt i alla affärr på Hälla, och borta vid Erikslund.. ASkul!  Inte alls.......  Hade iaf 200 kr som blev över från besiktningen så Linus fick en gunga och lite spadar och en hink.


Nyss sökte jag 2 jobb, får se om det blir napp på nåt av dom.

Sen fick jag, eller Linus en tid till doktorn igen. Ska kolla om kisseriet funkar. Sitta där i 4 timmar igen och kolla i blöjan var 10:e minut. Jag tycker INTE om dom tiderna. Så förbaskat segt. Och det finns ingenting att göra heller. Men det är bara att se glad ut, det är ju för Linus skull.



Orkar inte mer nu. Hej!

snart spyr jag på allting!

Jag spyr på jobb, på mat, tvätt, städning, äckliga insekter som inte dör fastän man hoppar på dom, och så spyr jag på besiktningstider kl 08.20!!

Nu sitter jag här och verkligen tvingar i mig min nutrilett bar- Karamell/tofee. Den är så jädrans äcklig så jag tror jag dör! Jag vill ha mat, riktig mat! Men jag vill inte sluta med dom här dricka-svälja-hulka-sopporna. Dom funkar ju! Har gått ner 6 kg på 12 dagar... Eller nåt.

Jag kom på en till sak som jag spyr på: SJUKVÅRDEN!!
Om jag inte har sagt det förut (men det har jag nog) så har jag troligtvis muskelinflammation i ryggen. Kan knappt lyfta Linus ur sängen. Jättebra.. Not!
Ringde till vårdcentralen imorse kl 08.03 för att vara säker på att komma fram. Sen säger tanten: "Tyvärr så har vi inga sådana akuttider, för vi har ingen sån läkare här"   Skojar du eller????  "Ring till sjukgymnasten, så kan du komma dit utan en remiss."  Ja så ringde jag dit: "Nej vi är fullbokade i 2 veckor framåt, vi har inte ens akuttider, men vi kan boka en tid den 12 maj"  Okej, men om det är en inflammation jag har, kan det bli bättre av sig själv? "Nej det blir bara värre.."
Hallå gubbe, hörde du dig själv eller??! Det handlar om kanske 5 minuter för att bara kolla vad det är och om jag behöver medicin...

Senare ringde jag till sjukvårdsupplysningen och frågade vad det kunde vara. Och hon sa att det låter som en inflammation i musklerna, och sånt måste man ta medicin emot. Receptbelagd medicin.
"Okej, men kan jag få en tid i Uppsala nånstans då? För dom tar inte emot mig här i Heby."   "Nej, du får ringa till en sjukgymnast i Uppsala själv, så får du åka dit."   Svindyrt!!

Tack så jättemycket alla läkare!
Det här inlägget ska jag spara så jag kan visa det för dom sen när jag stämmer dom för att jag inte har fått nån hjäl, och är helt förlamad i ryggen.

Fast jag kanske inte ska överdriva.


Orka överskrift...

Jag mår illa, jag är hungrig, jag döör...


Nu sover äntligen Linus. Det har varit en lång dag för honom. Trots att han har vattkoppor stora som 50-öringar under hela fötterna och på tårna så ska han ha på sig skorna och vara ute och spatsera. Han tycker det är såå roligt och skönt att kunna vara ute nu, utan en massa tjocka kläder på sig. Det var riktigt varmt här idag. Linus tog en lång tupplur på ungefär 2,5 mitt på dagen så då passade jag på att sitta uta och sola. Varmt som tusan! Så nu är jag liite röd om armarna och ansiktet. Bättre än ingenting.

Imorgon ska jag och mamma gå på bio :) Män som hatar kvinnor. Så då ska pappa och lillasyster vara barnvakt. Men jag som är hönsmamman nr 1 är lite orolig över när han ska sova. Man måste följa rutinerna stenhårt med honom för annars tvärvägrar han att sova.
Dessutom ska han ha 2 olika mediciner som måste skakas, mätas upp och hållas på med. Men det kommer gå fint det där tror jag..

Nu ska jag slänga mig i soffan och vila min rygg.. Ont!

Godnatt, eller godkväll.

Min rygg går av!

Jag har så förbaskat ont i ryggen! Jag har inte den blekaste aning om vad som har hänt, men såhär kan jag inte ha längre. Imorse kunde jag knappt plocka upp Linus ur sängen. Aj aj!

Om jag inte har sagt det så är vi nu i Arboga.. Igen. Jag veeet att det är ofta, men jag lixom trivs här :P
Eftersom Patrik inte kommer hem förräns runt 5 varje dag så kan vi lika gära vara här och låta honom jobba lite ifred när han kommer hem.

Just det!! Jag har gått ner 4,8 kg sen i.. hmm.. ja i början av förra veckan, typ tisdag-onsdag nåt såntdär. Very good :)

Och vet ni hur sugen jag är på att rida nu? Jag tror jag ska höra med Linda om jag får komma dit nån dag och ta en tur. Men då måste ryggen vara bra först.




Jag vill göra nånting!!!  Jag har mammas bil till förfogande så om jag hade lust hade jag kunnat åka till Örebro och kolla på jeans, då det är hål i mina, där man inte vill att det ska vara hål. Ja alltså inte DÄR, men ganska långt upp på låret.
Men med Linus som är hängig, min rygg som är allt annat än bra och min trötthet så orkar jag inte! Vi får gå ut och njuta av solen istället. Gud vad jag skulle vilja ha en barnvakt nu så att jag skulle kunna somna i en solstol här ute och sedan vakna upp alldeles röd om näsan :P  Nån frivillig?


Slappdag

Linus har vattkoppor så det blir inget dagis på minst en vecka. Och jag som skulle göra massor här idag. Skulle ut och gå en långtur, skulle städa hela huset, och så skulle jag vila lite medans han var på dagis. Istället har jag fått passat upp på en grinig och febrig Linus. 
Men bättre han får det nu än senare, och jag har ju ändå inget jobb just nu så det spelar ingen roll om jag är hemma.

Nu ska jag kolla om man kan kolla på CSI på webb-tv, för våra kanaler har flippat ur helt! Vet inte vad felet är!! Vi har ju kort och allt, och vi har alltid kunnat kolla på t ex trean och femman men sedan i förrgår så står det bara Kodad Signal på de kanalerna som går igenom kortet.. HJÄLP MIG!


Söndag

Idag var mamma och min lillasyster här. Det var kul :)
Mamma drog med oss ut på promenad runt Heby, nåt som jag verkligen behöver men verkligen inte orkar :P  Jodå det gör jag väl men det är ju så förbaskat tråkigt! Vore mycket lättare om man hade nån att gå tillsammans med.

Får se om jag går samma runda imorrn när jag har lämnat Linus på dagis, om han mår bra. Han hade feber nu ikväll och var allmänt hängig :(


Imorrn är det också vägning för viktklubb.se. Hoppas verkligen att jag har gått ner mer, det borde jag ha gjort! Har ju för sjutton bara hällt i mig äckliga nutrilett i snart en vecka. Tycker förresten att jag är duktig. Som idag t ex. Patrik öppnade en paradisask som jag inte har tagit en bit ur! Visst körde jag ner näsan och sniffade som en galning men det får man inte i sig några kalorier av :) 

Nu ska jag kolla lite till på den där Van Veeteren eller vad den heter, annars ska jag sova.

Lathet

Ja visst är man lat när man inte ens orkar skriva ett par rader här för att visa att man lever?

Lever gör vi iaf, men snart kolavippar jag nog av trötthet!


Idag har vi haft en hemmadag. Patrik har fixat med huset medans jag och Linus har varit ute och sparkat boll, kollat på bilar, kollat på ankor och levt rövare i mina nykrattade lövhögar. Åh han är så söt min gosboll. Kan inte fatta att han är 16 månader redan! Tiden går så fruktansvärt fort.

Om det är nån som bryr sig så håller jag på att svälta mig själv. Men om jag inte ska överdriva så häller jag i mig nutrilett. Ska fasen ha bort fläsket nu. Kollade på inspelade filmer i påskas, som var 3-4 år gamla. där var jag SMAL, riktigt smal... Och det var jääävligt deprimerande kan jag säga.

Fy sjutton vad det svider i mina ögon. Det får vara läggdags nu...  Ska bara försöka få upp nån bild sen påsken hos min moster i småland..

Gooodnight!









RSS 2.0