Hooooost.....

Det är sååå jobbigt.. Bara hostar nyser och snorar hela tiden!
Linus är iaf på bättringsvägen men han hann ju med att smitta ner mig..skitungen :P Men det är väl lite mitt fel också, man kanske inte skulle ha pussat så mycket på honom...

Imorrn är det ju dop, så idag har jag dukat i församlingshemmet och fixat lite. Har bl.a köpt blommor för 350 spänn!! Bara för att ha på borden imorrn.. Jösses!!

Gud va det pirrar i kroppen när jag ser på pappa och son. Linus har nog tröttnat lite på mig efter 7½ månad så nu är det nog "Pappa bäst"...


Nej nu ska vi ta o kolla på Jönssonligan lite,.. Typ hundrafemtioelfte gången man ser det, inte lika kul längre!




eemmasemlan

Förkylningsangrepp?

Såååå himla typiskt! Igår blev Linus sjuk, det kom lixom bara sådär! Feber, snorig och ögonen är röda och rinner.. varför inte, lagom till dopet! Dessutom känner jag av nånting i halsen...

Nästa vecka ska jag ner och prova på step-up och dansaerobic gratis :) Får se om det är nånting att börja på. Men det tror jag nog.

Vi är i full gång med att skaffa fler kanaler nu, än så länge har vi ju bara 1,2,4..ja dom där vanliga.. Men nu MÅSTE v ju skaffa fler, iaf trean! Snart börjar ju sjukhuset.. Måste ju se Linus där, tänker blunda när dom filmar mig :S


Har ni tid att träffas nån dag nästa vecka tjejer? Det var så länge sen nu! Får höras om det..



eemmasemlan 

Nu är det klippt!

Japp nu har jag klippt mig.. REJÄLT!! Tror hon tog bort upp emot 2 decimeter..Trodde jag skulle börja grina för det var verkligen FULT när ag såg det. Men efter att hon färgade och slingade och att det gått ett dygn nu så tycker jag faktiskt om det :)
Och nu ska jag ta mig i kragen och börja motionera så då kanske jag kan gå ner i vikt så att ansiktet blir smalare också så då kommer det se betydligt bättre ut!

Var ner o kollade på Heby karnevalen idag.. Jösses... En kompis till Patrik och hans familj var med i tåget, i gänget som spelade Baywatch (om det är nån här som såg karnevalen). Dom sprang runt och sprutade vatten på folk och låtsades livrädda dom. Men sen hade dom också en plaststol som dom sprang runt med och satte vissa personer på.. Och det är klart, varför inte ta mig?! Skämma ut mig sådär... Men jag fick iofs fotmassage och ett glas cider, i en halv minut eller så :P

Imorrn är det städa städa städa som gäller! fick med mig en stor byrå hem ifrån mamma, så där får jag lätt ner alla mina och Patriks kläder, och kanske sängkläderna också. Och då är det bara att mosa in en massa skit i garderoben där uppe..Ska väl hinna innan dopet.

Dopet ja.. Har fått höra en massa kommentarer om at tvi har det så sent.
"Jasså dop..NU? Det brukar man ju ha runt 3 mån. ålder.."
Ungefär såna kommentarer... Men spelar det egentligen någon roll?  Vi vill ju ganska gärna ha med Linus mormor, och farmor och det är deras jobb som har krockat med lite annat... Men sooo what?! Jag tror inte att Linus bryr sig..

Nej nu ska jag prata lite mer med Madde och kolla klart på tv och sen sova!




eemmasemlan

Nu får det fan vara nog!

Nu jääädrar... Nu orkar jag inte med det här nå mer.  Det har gått så långt att jag nästan börjar gråta varje gång jag kollar mig i spegeln. Har aldrig tyckt så illa om mig själv som jag gör nu. På måndag börjar jag med Cambridge sopporna igen. Jag vet att det är det enda som fungerar för mig..Om jag bara klarar av att hålla mig till det!

Åker till min moster i Småland ett par dagar snart, sen när jag kommer hem igen så är det promenader varje dag. Med eller utan sällskap.. På tal om det, när är det kyrkis igen?


Ääh, orka skriva mer...




eemmasemlan

RSS 2.0