God jul!

Ville bara säga god jul till alla ! Hoppas ni får en trevlig dag :)


eemmasemlan


Massage och julstök.

Imorse var jag in till Sala och fick massage. Satans jädra skit va ont det gjorde! Men på ett sätt var det ju skönt också.
Först var det ju ganska lugnt, men sen när hon gick på och gav muskelknuten en omgång trodde jag att jag skulle skrika högt!
"Där gör det ont, sa jag"
"Ja det förstår jag för du har en stor knöl här"

Jag har alltså gått och dragit på den här länge nu, och det har jag ju vetat om också. Har liksom aldrig fått tummen ur för att boka tid, förräns nu då. Tror till och med att jag ska boka en ny tid i januari innan Patrik börjar jobba igen. Den finns ju fortfarande kvar där, för den sitter riktigt hårt sa hon. Jippi...

Det jag låg och tänkte på var typ: aj aj aj..andas...aj aj aj..andas... Jag var tvungen att andas så som man gör under förlossningar, så ont gjorde det. Inte för att jag jämför det där med en förlossning,.. Never!

Sen blev det lite julklappsshopping och sen åkte jag till willys och pantade flaskor för 70 spänn, men självklart glömde jag ju att lämna fram dom där lapparna när jag skulle betala sen... Får ta det imorrn, måste till Sala igen då. Ska göra en kompia på ett kort på Linus till min morfar och det kan jag hämta imorrn. Så kan jag köpa en ram också.

Nu ska jag göra lite ny knäck. Den andra har liksom försvunnit på nåt konstigt sätt...Vääldigt konstigt!


eemmasemlan

Ensamtid

 Hur elakt det än låter så är det så skönt att få lite tid själv ibland. Linus ligger och sover och Patrik jobbar. Jag har precis tagit en dusch och nu sitter jag framför tv'n med datorn i knät och dricker te (eller thé eller hur man nu ska stava det) och äter upp våra sista rocky road bitar :)
Blev inte så mycket så då kan vi ändå äta upp dom nu och göra nytt sen. Vill ändå inte ha marshmallows i som nu, det blir så slemmigt :P Ska prova på hur det blir om man bara har cashewnötter i smält blockchoklad. Borde bli mumma :)

När Patrik kommer hem ska vi ta ut Linus så han får åka lite pulka. Om det har slutat snöa.

Jaja, har nada fantasi nu!

Puss ♥



eemmasemlan

Måndag och tråk!

Jag hatar måndagar! Det är såå tråkigt.. Finns ingenting att göra........ Blä!

Jag sitter här med min nya dator och försöker komma på hur den fungerar. Lite smart måste jag ju vara eftersom jag har fixat internet o så :)
Så nu kan jag ta mig in på bilddagboken ordentligt, ska försöka skärpa mig med mina bilder. Har inte lagt upp nån på aslänge. Men sen har jag inte tagit så många kort heller. Tappade bort kameran tills jag kom på att den låg i väskan :P


Nepp nu ska jag fixa lite här medans Linus sover..


eemmasemlan ♥

Snö igen?!

jahaaa, då är man strandsatt här igen då. Det är lixom bara att glömma att komma uppför våran backe här...Då måste man satsa och bara köra, och det vågar jag inte.. Speciell inte med Linus i bilen. 

Mellanslagstangenten är helt mysko så ifall det är nåt väääääldigt långt ord så vet ni varför :P

Audiologen igår gick ganska bra.. Dom tyckte det verkade som att han hörde bra, men sen skulle vi prova på testet som han intefick godkänt på förra gången. det gick inte nu heller. Men hon sa att det räckermed en liiiiten störning så visar den negativt. Men vi vet ju att han hör, så troligtvis är det en miniminimini nedsättning som ingen av oss kommer märka av. Så det blir uppföljning vid 3 års ålder när han kanske kan tänka sig att ha lurar på sig.. Ingen fara med det här alltså!

Idag ska jag fylla i papper om att ställa Linus i kö till dagis.. Lillplutten blir stor han med :(
Sen har vi en mysmorgon här hemma nu, Linus har fortfarande pyjamasen på sig ochsen har vi lekt lite i hans rum. Han ser lite ut som en vilding, håret står åt alla håll :) Mitt gooos!!



eemmasemlan   ♥ 


. . . .

RSS 2.0