Grattis mig!

20 år idag.. herrejösses!! Vart har all tid tagit vägen?

Imorse så åkte jag och Linus in till Sala med svärmor och fikade och kollade lite i gallerian. Ska dit igen på fredag när hon har fått sin lön så ska jag få köpa nånting som jag behöver. Antingen blir det en vinterjacka eller ett par skor.. Men jag ska till Akademiska med Linus imorrn så då åker jag nog till skopunkten och köper skor där.. 3 för 2, kan ju inte bli bättre :)


Nej nu vaknar skrutt... Dags att göra tårta.. 




eemmasemlan 

Ingen träning ikväll

Nej ikväll blir det ingen träning.. Mår pyton. Skulle helst vilja lägga mig och sova i 100 år. Men det går ju inte. Har nån  här som hindrar mig. Han som just nu är och klättrar på tv-bänken och petar in fingrarna i min gamla video..
Uuuäh...mår illa, har huvudvärk och är skittrött...
Får ta och cykla på träningscykeln lite senare istället,..om jag orkar.


*GÄSP*



 eemmasemlan

Doktor..

Jahaaa..... Då är det väl bara att vänta då.

Doktorn tror att det är någonting som kallas för 8-veckors utslag.. Det lät precis som såna som jag har när hon beskrev det. Sen fick jag se en bild på såna, och det var rätt likt. så jag ska vänta en månad och är dom inte borta då så ska jag ringa in och få en ny tid..

Kalas nr 1 avklarat!

Igår var min släkt här och firade mig lite i förskott. Jag fick en massa nya tallrikar och bestick, blommor, och pengar att köpa vinterskor och jacka o såna saker för :) Tackar så myycket!  :D Synd bara att dom inte kan vara här på onsdag när jag fyller :(
Sen när mamma och pappa åkte så tog dom med sig Linus.. Första natten jag sov utan honom :P Men det gick bra..tillslut!

Imorrn ska jag ÄNTLIGEN till farbror doktorn för mina utslag!! Får se vad dom säger.. Förhoppningsvis vet dom vad det är så att jag kan få bort dom.

Här hemma är det full fart annars, Linus är överallt, både högt och lågt.. Han ställer sig upp mot allt, även sånt som inte står still, så då drattar han i golvet... Sen kryper han mer och mer på knäna nu. Han har ju sin lite speciella stil annars. Men det går framåt med en jäkla fart!


Nej nu måste jag gå o lägga mig i soffan ett tag!



eemmasemlan

mamma-feeling..

En mors kärlek är någonting som står över allt. Den kan överleva nästan vad som helst.
Innan jag fick barn så trodde jag att jag hade hittat den största kärleken, men jag hade fel. Att föda barn är det största
man kan vara med om. I slutet av graviditeten var jag dels glad över att få slippa halsbrännan och det konstanta
illamåendet, men samtidigt blev jag ledsen över att det snart skulle ta slut. Jag var lixom i en egen liten värld tillsammans med min mage. Jag kunde ligga där med händerna på magen hur länge som helst och känna hur det levdes ett eget liv där inne. Det där är någonting man inte kan förklara för någon som inte själv har upplevt det.

Så fort han låg där på min mage så insåg jag att det var då allt började. Mitt liv handlade från det ögonblicket om att ta hand om mitt barn, min son. Att få honom att känna sig så älskad som han är, varje dag.
När hans leende är det första jag ser på morgonen så kan jag inte annat än att känna mig älskad tillbaka.
Så länge jag lever komemr jag att älska denna lilla person mer än någonting annat. Jag ska göra allt jag kan för honom.

Idag ångrar jag mig mycket för hur jag betedde mig mot min mamma när jag var yngre. Visst är väl de flesta ungdomar likadana, kallar sina föräldrar för fula ord, skriker och bara är jobbiga. Men nu vet jag (det visste jag nog då också) att allt dom gjorde för mig var för mitt eget bästa. Det absolut värsta som jag har gjort, som jag kommer ihåg var en sak mot min pappa. Han sa väl någonting till mig som jag inte ville höra, och svaret han fick ifrån mig är så elakt att jag inte ens vill skriva ut det här. Hur kan man ens säga så till sin egen pappa?

Förlåt pappa, och förlåt mamma för alla saker jag har sagt och gjort.

Det här är något till alla mammor, eller alla föräldrar överhuvudtaget.
Vi vet att det kommer att bli jobbigt, men det är det värt.
Vi vet att vi kommer att klara det, för vi är inte de första som försöker.


                                                                                                                
eemmasemlan


RSS 2.0