tråktråktråktråk

Åååh det är så tråkigt! Jag har absolut ingenting att göra... Linus sover, jag fryser,..ja det var väl allt.

Tänkte lägga upp nya bilder på bdb nu. Sista gången jag gjorde det var i januari. Men jag har inte orkat.



Kan ingen komma hit?! Vi har tråååkigt! Jag iaf.

Fettisdagen!

Jo jag veet att det var ett tag sedan jag skrev något här, men nu är det ju så att jag har inte orkat :P
Nej men vi har varit magsjuka jag och Linus så vi har varit i Arboga för att krya till oss och för att inte smitta Patrik.

Just nu sitter jag i soffan och bara väntar på att Linus ska vakna så att vi hinner ut på en liten promenix. Hade tänkt gå ut lite tidigare men idag har det bara varit en gnälldag här så vi har mest suttit i soffan och gosat :)
Jag vet inte riktigt vad felet är, inatt vaknade han minst 20 gånger och bara gallskrek så han fick sova mellan oss (det var jättelänge sedan och jääättemysigt) men det hjälpte bara lite. Antingen är det väl flera tänder på gång eller också är det magen eller något. Jobbigt att inte veta vad som är fel. 

Nu vaknar han! Så nu blir det en skön promenad. Tror jag får ha mössan på mig bara. Har inte hunnit duscha idag eftersom vattnet är typ 30 grader bara! Och inte blir det väl bättre av att jag glömmer att jag har tänt pannan så att den slocknar igen :P

Kanske ska kolla om det finns några semlor kvar! Det är ju trots allt fettisdagen idag :)


eemmasemlan  

Dagis

Jag ringde och kollade så att det inte var Linus dagis som skulle läggas ner.

"Jamen tror du vi skulle sätta honom på ett dagis som ska läggas ner?"

Förlåååt mig då!

13,..eller 16 mars är det inskolningsdag 1.  Lilla bebisen då. :P

Arboga

Nu är jag i Arboga. Mamma var med mig till doktorn idag så jag följde med hit sen.

Vi fick papper idag om att Linus har fått plats på dagis från den 13 mars. Det är ju snart ju!! Men det är på Lönnerberga, och jag vet inte om det är det som ska läggas ner. Ska ringa imorrn och fråga. Sen är det nästa problem. Ett jobb...
Då har jag ju ingenting som hindrar mig. Förutom en bil då... Får bli någonstans i närheten.


Nu ska jag färga håret. Brunt, eller mörkblont som det heter. Får se hur det blir. Sist jag provade blev jag gråhårig. Och då menar jag verkligen riktigt grått.




eemmasemlan

Så jädra tragiskt!

Caroline Af Ugglas...eller vad hon nu heter!  Vaaaarför gick hon vidare? Hon var väl fan inte ett dugg bra?
Jaja...gjort är gjort. Alcazar var iaf bäst ikväll enligt mig.

Nu kollar jag på Braveheart med Mel Gibson. Mmm, I love him ;)  Han är riktigt jäkla förbannad nu för dom har skurit halsen av hans fru och typ spetsat hans häst. SVIN!  Kommer ihåg att vi kollade på den här filmen i skolan, i engelska B.. Man kunde ju knappt kolla på filmen utan man var ju tvungen att försöka hålla sig så man inte skulle böja böla! ... Hmm...Sådärja, nu var det en till hals som skars upp. Trevligt.

Snart dags för sängen. Ska upp kl 6 imorrnbitti. *gäääsp*


Vore han typ


eemmasemlan


Äntligen!

För ca 15 minuter sedan tog Linus sin första promenad här hemma. Han gick från soffan till tv-bänken!
Jag låg i soffan och kollade på något dåligt, och han stod och höll i sig i mina fötter. Efter ett tag vände han sig om och började gå. Där låg jag med hakan nere på golvet...typ...

Han har gått ett bra tag innan, men bara om man har hållt i honom eller om han har gått själv och hållt i sig i t ex bordet.

Jag försökte få honom att göra om det så att jag kunde filma honom, men det var ju stört omöjligt!

Jaja, ska passa på att vila lite nu när han sover.




eemmasemlan


snark...

Jag är så himla trött! Vet inte riktigt varför heller, jag gör ju inte speciellt mycket om dagarna. Det är väl därför. Man blir trött av att göra ingenting!

Jahaaa...jag hade något riktigt intressant i huvudet alldeles nyss, som jag tänkte dela med mig av. Men det är som bortblåst. 

Linus sover. Andra natten i rad som han har gått och lagt sig kl 19. Han har sovit så såligt på dagarna, men det gör ingenting. Då blir det bara lite mer ensamtid för mamma och pappa.


Nej nu orkar jag inte mer! Nu går jag och lägger mig!



eemmasemlan


Jobbig natt!

Den här natten var riktigt jobbig! Jag drömde att (jag brukar helst inte vilja tala om mina drömmar, men eftersom jag inte vill att den här ska slå in så spelar det ingen roll) Patrik skulle ta studenten, så jag skulle dit och kolla när dom skulle åka runt på sitt lastbilsflak. Men jag åkte fel, och det var massor med folk så jag kom inte fram, sen hade jag glömt att köpa någonting till honom så då var jag tvungen at göra det.. Ååh va jobbigt det var! När jag vaknade så var jag helt slut..

Idag blir det lite mer glasögonprovning framför spegeln.


Nu vaknade Linus.

" Maaaaaaamaaaaa, maaaaaaaaaaaaa!" 



eemmasemlan

Blind!

Nej inte direkt. Men glasögon behöver jag. Ibland...
När det är lite halvmörkt och när jag ska kolla på saker på långt avstånd så ska jag använda dom. T ex när jag kör bil i skymning och kollar på tv.
Skickade efterprovbågar från internet i lördags och jag fick dem idag. Har hittat två par som passar ganska bra. Jag passar verkligeni nte i glasögon, men man får ju göra det bästa av saken. Än så länge är det ju inte glasögon på heltid som gäller.

Jag vet inte om jag har skrivit något om svärmors hund som skulle ha valpar? Hon fick iaf fem små pluttiga små saker i lördags natt. Jag har vart där idag och passat dem när hon var på möte. En av valparna, en liten kille, är mycket mindre än de andra och han blir lätt ivägputtad eller hamnar underst i högen så honom har jag fått lyfta upp och lägga på de andra så att han också ska få lite mat.  Ååh, dom är så söta! Och ååh vad svärmor tjatar om att vi ska ta en valp. Den skulle isåfall bli Linus. Men jag vill inte ha en hund. Jag ville det förut men för något år sedan så var vi hundvakt i en vecka åt deras hundar när dom var utomlands. DET RÄCKTE!! Hundarna strejkade, de åt inte, bajsade och kissade inomhus... Allt för att de saknade mamma och pappa! Visst blir det en annan sak om det är ens egen hund som man uppfostrar från början, men nej... Dessutom skulle vi inte kunna träffa min mamma någonting för hon är hundrädd. Hon blev biten ganska illa av en hund när hon var liten. Ägaren till den hunden sa att "neeej hon är så snäll så, hon skulle aldrig bita någon.." Jovisst du.
Har sagt att visst kan Linus få en av hundarna, bara den bor hos dom :)


Var ner till ica och handlade för en timma sedan och passade på att köpa lite nytt te. Hittade en sort som heter Kvällsro. Yuck!!! Inte gott.. Smakar gräs eller nåt.

Nej nu ska jag göra något annat. Ska nog snart gå och sova. Faktiskt!


eemmasemlan

RSS 2.0