Lägenhet

Det var väl inte det fräschaste stället, men med några nya tapeter och lite målarfärg så ska jag nog bli nöjd :)
Skulle dock vilja byta ut hela köket, men det kanske man inte får :P 
Tänkte lägga upp bilderna jag tog, men får göra det senare. Orkar inte nu!


Konstigt pigg!

Satt för första gången på LÄNGE uppe till typ 1 inatt. Kollade runt bland lite musik och sen vips var klockan 1. Lika bra att passa på när man är barnledig och kan sova så länge man vill.

Ska kolla på lägenheten idag! Sen ska jag försöka få tag på en säng när jag vet hur stor jag får tag på. Kanske får skaffa en vångingsäng till mig och Linus :P

Dags för frulle!

I can't wait!

Jaha. Då har Limpan åkt då. *suck* 
Men han var så himla glad när dom åkte iväg så det blev lite lättare då :)  Undrar om godiset han fick hade något med saken att göra?

Imorgon ska jag kolla på lägenheten! Hoppas, hoppas, hoppas att den är fin!

Bläh..

Sitter och väntar på att Patrik ska komma. Eller inte väntar precis. Räknar snarare ner tills Linus ska försvinna. Det blir bara jobbigt och tråkigt. Så nu sitter jag bara och surar.
SKulle vilja lägga mig i Linus säng, brevid honom och bara krama, krama, krama tills det inte gå att krama mer. Men sånt orkar inte han med :P En puss då och då får räcka. 

Min bebis  ♥

Min version.

Ja.

Eftersom alla tydligen har hört det från ett annat håll så tänkte jag att jag kunde ge er min version av allt, så att jag slipper målas ut som "the bad guy" här.

Som ni kanske har förstått så ska jag flytta. Förhoppningsvis får jag lägenheten på söndag. Det känns skönt att slippa bo hos mamma och pappa och kunna komma igång med våra rutiner igen. Vad som känns mindre skönt är att jag (också förhoppningsvis) kommer få soc-bidrag eftersom jag inte har någon inkomst. Men jag gör vad jag kan och just nu är det lögn i helvete att få tag på ett jobb!

Något annat som inte alls känns kul -känns rentav förjävligt- är att vi ska ha Linus varannan vecka. Jag vet inte hur jag ska klara av det. Jag kommer inte ens få se honom på en hel jävla vecka! Jag som har varit med honom dag och natt i mer än 1½ år. Men det jag oroar mig mest över är hur han kommer att må. Det blir ju såklart en stor omställning för honom också och det sista jag vill är att han ska må dåligt. Men det är som mamma sa igår kväll. Att jag och Linus har ju varit ifrån Patrik ganska mycket då och då så han är ju "van" med att vara ifrån pappa ett tag. Men hur ofta har han varit ifrån mig? Max 5 dagar. 
Men vi får se hur det går. Märker jag att han far illa av det så får vi göra på något annat sätt.

Anledningen till att jag slyttar tänker jag inte skriva ut här. Det är för privat tycker jag. Eller, ni har väl förstått att det inte funkar mellan mig och Patrik, men varför säger jag inte. Det kan bli så ibland. Och nu har det gått för långt för att kunna göra något åt det just nu. Helst skulle jag vilja att allt ordnade upp sig så att vi kan bo tillsammans allihopa igen, men det går inte just nu.

Great, just great!

Jomenvisst. Det här går ju som smort. Borde kanske ta bort bloggen. Jag glömmer ju bara att skriva i den ändå!

Jag saknar Linus!! Släppte av honom hos Patrik idag så att jag kan pasa på att vila lite när jag är i Arboga. Men visst, det går inte! Jag bara sitter och kollar igenom alla kort på honom, och sen börjar jag grina. Mesigt jag vet. Men sån är väl jag.
Om det inte vore så att jag skulle följa med lillasyster till stallet imorrn kväll så skulle jag nog inte stanna kvar här. Vill ha min Linus istället!


Men skitsamma...

RSS 2.0