snart spyr jag på allting!

Jag spyr på jobb, på mat, tvätt, städning, äckliga insekter som inte dör fastän man hoppar på dom, och så spyr jag på besiktningstider kl 08.20!!

Nu sitter jag här och verkligen tvingar i mig min nutrilett bar- Karamell/tofee. Den är så jädrans äcklig så jag tror jag dör! Jag vill ha mat, riktig mat! Men jag vill inte sluta med dom här dricka-svälja-hulka-sopporna. Dom funkar ju! Har gått ner 6 kg på 12 dagar... Eller nåt.

Jag kom på en till sak som jag spyr på: SJUKVÅRDEN!!
Om jag inte har sagt det förut (men det har jag nog) så har jag troligtvis muskelinflammation i ryggen. Kan knappt lyfta Linus ur sängen. Jättebra.. Not!
Ringde till vårdcentralen imorse kl 08.03 för att vara säker på att komma fram. Sen säger tanten: "Tyvärr så har vi inga sådana akuttider, för vi har ingen sån läkare här"   Skojar du eller????  "Ring till sjukgymnasten, så kan du komma dit utan en remiss."  Ja så ringde jag dit: "Nej vi är fullbokade i 2 veckor framåt, vi har inte ens akuttider, men vi kan boka en tid den 12 maj"  Okej, men om det är en inflammation jag har, kan det bli bättre av sig själv? "Nej det blir bara värre.."
Hallå gubbe, hörde du dig själv eller??! Det handlar om kanske 5 minuter för att bara kolla vad det är och om jag behöver medicin...

Senare ringde jag till sjukvårdsupplysningen och frågade vad det kunde vara. Och hon sa att det låter som en inflammation i musklerna, och sånt måste man ta medicin emot. Receptbelagd medicin.
"Okej, men kan jag få en tid i Uppsala nånstans då? För dom tar inte emot mig här i Heby."   "Nej, du får ringa till en sjukgymnast i Uppsala själv, så får du åka dit."   Svindyrt!!

Tack så jättemycket alla läkare!
Det här inlägget ska jag spara så jag kan visa det för dom sen när jag stämmer dom för att jag inte har fått nån hjäl, och är helt förlamad i ryggen.

Fast jag kanske inte ska överdriva.


Kommentarer
Postat av: Anonym

nu överdriver vi lite ja kanske ;)

2009-04-28 @ 12:38:31
URL: http://whataboutmadelene.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0