Boxercise ikväll!

Åh va jag längtar! Det är första gången jag har längtat efter att få träna, förutom när jag ska iväg och rida.
Jag var ju och red hos Linda i onsdags tror jag det var. Första gången på 5-6 år. Men det gick jättebra! Vi red iaf i en timme, om inte mer, så jag trodde jag skulle ha asont i rumpan dagen efter men INGENTING, kände inte ens nåt i vaderna. Av någon anledning tog jag det som ett bra tecken :) 
Tänkte höra med henne om hon har tid igen nu i veckan som kommer.

Känner knappt igen mig själv.. Boxercise idag, step-ip imorgon, och så kanske ridning också..Sen har jag ju mammas träningscykel hemma också.. Kroppen kommer ju må jättebra :P Vad jag har hört av andra som har gått på boxercise så kommer man känna av muskler man inte ens visste att man hade.. Precis det jag är ute efter! :) Nu ska det gås ner i vikt!  Har tänkt att gå ner ett par kilo tills jag fyller 20 den 22 oktober. Och med den här träningen + sopporna (igen) så ska det väl kunna hända nåt :)
Det blir soppa till frukost och lunch, och kvällsmat blir vanlig mat, annars pallar jag nog inte!

Vi har fått erbjudande om att få en kattunge från en kompis till familjen som bor här i Arboga. Linus verkligen älskar djur så på så sätt vore det ju kul, men en kattunge tar mycket tid och den tiden har man inte när man har en 8 månaders Linus. Dessutom är det mycket allergier i familjen. Så det blir nog tack, men nej tack.. 


Nej nu ska jag gå och försöka få i Linus lite lasagne..



eemmasemlan

Kommentarer
Postat av: JANNICE/TRIICANA på lunar

jag vill också ridan. hos vilken linda rider du??

2008-09-07 @ 12:58:24
URL: http://jannicelindell.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0