Åh va jobbigt!

Inatt blev det inte mycket sömn. Linus drömde mardrömmar så jag vaknade av att han låg och grät i sömnen, flera gånger. Sen vaknade han och började gråta ännu mer och blev täppt i näsan och kunde inte sova för det.. Gav honom lite nässpray och så fick han sitta hos mig tills han somnade. Sen trodde jag att han kanske skulle sova lite längre imorse, men ICKE!

Idag fick jag de sista bilderna som jag har skickat in till framkallning.. nu har jag 200 bilder att gå igenom. Måste köpa ett album och sätta in bilder i :P

Jag vill åka till liseberg!! Nån som vill följa med? gå på "jul på liseberg", gå runt på stan och kolla på julklappar.. Mys!
Det är nog knappt nån idé att fråga Patrik, han är så tråkig när det gäller sånt där... Det kanske alla killar är? Tänkte iaf ta med mig Linus och sen om nån vill följa med.. Madde kanske? Kom igen nu, vi träffas ju aldrig.. :( Låg i sängen förut och tänkte på skolan.. Jag saknar det nästan.. Typ allt utom trapporna!! Och alla saker vi har gjort, alla resor som har varit väääldigt roliga. Japp, men då bestämmer vi det.. Du, jag och Linus åker dit :D

Nej nu ska jag underhålla pysen här innan han börjar klättra på väggarna!


eemmasemlan

Kommentarer
Postat av: madde padde pö

inte alla killar kanske finsn vissa guldklimpar man några sånna lyckas jag aldrig hitta haha :P

Ja det vore kul vi får försöka få in det i mitt fullspäckade schema måste ju finnas någon dag när vi kan göra det iaf!

2008-11-12 @ 18:05:39
URL: http://aboutmadelene.blogg.se/
Postat av: Amanda

Johan är precis likdan när det gäller sånt! Han tjatar o klagar till o med när de ska storhandlas mat! så allt som har med sånt att göra klassas som tråkigt :P så ibland njuter man mer av att göra saker utan sällskap :)

2008-11-14 @ 13:50:03
URL: http://amandasvantesson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0